3 in 1 arrangement!

Een zijdezachte huid, trouwmake-up en kapsel in 1

 

Op de mooiste dag van je leven wil je er stralend uitzien en wil je dat jouw trouwmake-up en kapsel helemaal naar wens is!

Ik verzorg zowel trouw make-up als kapsels en om ervoor te zorgen dat je huid goed voorbereid is, zodat de make-up beter aangebracht kan worden op een gladde huid, is het mogelijk om voor je trouwdag een perfect skin kuur treatment te ondergaan. De behandelingen zorgen voor een zijdezachte huid en het resultaat van je trouwmake-up wordt hierdoor versterkt! In zo’n drukke tijd van alle voorbereidingen van je huwelijk is het heerlijk om even te kunnen ontspannen en je huid een boost te geven.

Bij het boeken van deze kuur ontvang je 10% korting op je bruidsarrangement. (bruidsarrangement compleet)

 

De proefsessie.

Tijdens de proefsessie (in mijn salon) bespreken we je wensen. Ik kijk naar je gezichtsvorm, huidskleur (seizoentype) en vraag eventueel naar de kleur van je jurk, sieraden en boeket. Dit doe ik om alles mooi op elkaar af te stemmen, zodat het totaalplaatje klopt en jij je mooi voelt en bent op de mooiste dag van je leven!

Ik werk met de minerale make-up van Mintenz. Deze minerale make-up is een natuurlijke make-up gemaakt van pure mineralen. Mineralen zorgen voor een betere huidconditie en is hypoallergeen. De fijne textuur van de poeders zorgt ervoor dat het luchtig aanvoelt op je huid. De mineralen versmelten in je huid. Hierdoor wordt je huid niet afgesloten en geeft het geen masker effect, maar een prachtige, natuurlijke, gezonde en egale teint. Je voelt niet dat je make-up draagt.

Wil je s’avonds je make-up bijgewerkt hebben of mag het wat sterker aangezet worden? Dan kom ik voor een touch up, zodat jij kan stralen op je onvergetelijke feestavond!

Voor meer informatie over de bruidsarrangementen en proefsessie neem contact met mij op!

Lees hier meer over de producten die wij gebruiken.
 

Ik ben super blij naar aanleiding van de proefsessie waarbij Marloes alle tijd nam en goed luisterde naar wat ik voor ogen had. Zij kwam zelf ook met ideeën en advies passend bij mij als persoon, waardoor er een mooi totaalbeeld ontstond. Daarbij is ze als visagiste heel kundig en precies!

Rianne