Beautystudio by Marloes   Schouwburgplein 5   7551 DE HENGELO   T 06 55 95 02 12   E info@beautystudiomarloes.nl

Marloes Asveld, een gedreven en ondernemende jonge dame van 29 jaar heeft vanaf 1 december 2015 haar deuren geopend in het centrum van Hengelo achter het Rabotheater. De afgelopen jaren heeft Marloes de nodige ervaring opgedaan bij diverse schoonheidssalons en Spa’s. Na haar studie schoonheidsspecialiste, heeft Marloes haar trouwe klanten jarenlang bediend in haar salon bij haar ouders boven de zaak en heeft daarvoor altijd gewerkt in gerenommeerde bedrijven, waaronder Spa Zuiver in Amsterdam. Hiernaast heeft ze ook haar diploma ‘Make- up artist’ behaald aan de wel bekende Mieke Petiet academie en tal van trainingen gevolgd om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het gebied van beauty en wellness. Naast haar eigen salon heeft Marloes de afgelopen jaren gewerkt als schoonheidsspecialiste bij Landhuis Hotel de Bloemenbeek in de Lutte en bij Saré Thermen en Beauty te Oldenzaal.

Haar grote droom is in vervulling gegaan, door het pand aan schouwburgplein 5 in Hengelo te betrekken en hier haar concept verder uit te rollen. Beautystudio by Marloes staat klaar om mensen te onthaasten en terug te brengen naar een persoonlijk rustmoment in huiselijke sfeer. Marloes is een ervaren professional en zorgt ervoor dat klanten een uniek moment voor zichzelf krijgen en weer stralend de deur uitgaan. Bij de Beautystudio wordt gewerkt met het hoogwaardige Italiaanse cosmeticamerk Comfort Zone, dit is een volledige concept combinatie van ambiance en producten voor de huid, lichaam en geest.

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen, of vrijblijvend advies in te winnen, maar Marloes werkt op afspraak om haar klanten het rustmoment te geven dat ze verdienen, dus raden wij u aan een afspraak te maken. Voor de behandelingen berekend de Beautystudio 30 minuten extra service tijd, zodat u alle aandacht krijgt die u verdient. Op deze website kunt u alle informatie vinden en online uw afspraak kunt inplannen wanneer het u uitkomt. Komt u er niet uit? Belt u dan gerust even en Marloes helpt u graag verder.


Ik kijk ernaar uit om u te mogen ontvangen bij Beautystudio!

Liefs Marloes