Huidverzorging & Ontspanning

voor elk huidtype

Ontspan en geniet van een verzorgende en ontspannen gezichtsbehandeling die speciaal op jouw wensen, het seizoen en behoefte van je huid wordt afgestemd met specifieke producten!

Tijdens de behandeling wordt het Piura gevoel je helemaal duidelijk. Elke behandeling start met een ontspanningsritueel, het Piura Relaxation Intro, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door geur, muziek, warmte en atmosfeer. Je wordt ondergedompeld in het Piura Welness gevoel.

 

Quick Boost

Snelle en effectieve behandeling voor elk huidtype!

*Relaxation Intro *reiniging *peeling *kort onzuiverheden verwijderen *masker *dag of nachtverzorging

Behandeling Duur Prijs
Beautiful Quick Boost

Uitgebreid waxen en of epileren wenkbrauwe
45 min. € 47,50

Relax

Deze verzorgende en ontspannende behandeling van 60 minuten heeft als extraatje een heerlijke massage tijdens het masker.

*Relaxation Intro *reiniging *peeling *onzuiverheden verwijderen *masker *massage tijdens masker *dag of nachtverzorging

Behandeling Duur Prijs
Relax

Uitgebreid waxen en of epileren wenkbrauwen + €7,50
60 min. € 60,00

 


Complete

Deze behandeling is helemaal compleet. Uitgebreid waxen en of epileren van de wenkbrauwen is inbegrepen en je krijgt een luxe kruidenmasker en heerlijke massage!

*Relaxation Intro *reiniging *peeling *onzuiverheden verwijderen *waxen en of epileren van de wenkbrauwen *massage *kruidenmasker *dag of nachtverzorging.

Behandeling Duur Prijs
Beautiful Complete 75 min. € 77,50

DeLuxe

Wil je echt totaal ontspannen en het welness gevoel langdurig beleven? Kies dan voor deze luxe behandeling van 90 minuten, waarbij ook een ampul en kruidenmasker wordt ingezet aangepast op jouw huidtype en wat jouw huid op dat moment nodig heeft! Je krijgt een uitgebreide gezicht, nek en schouder massage en extra’s wat kan variëren van hoofd, hand, voet of penseelmassage.

*Relaxation Intro *reiniging *peeling *onzuiverheden verwijderen *waxen en of epileren van de wenkbrauwen *uitgebreide massage + extra’s *ampul *kruidenmasker *dag of nachtverzorging.

Behandeling Duur Prijs
DeLuxe 90 min. € 89,50
Combineer je behandeling met deelbehandelingen (waxen of verven) of kies uit Extra’s, zoals een rugmassage!