Veel kennis

Elk bezoek bij Marloes is een heerlijk verwenmoment. Marloes is professioneel, aardig en ontzettend goed in haar werk. Ze geeft goed advies en kan veel vertellen over de producten die ze gebruikt. Je merkt dat ze veel kennis hierover heeft! Ik geniet van de behandelingen en ga elke keer uitgerust naar huis. Mijn huid is na 2 bezoeken en gebruik van de door haar geadviseerde producten al zichtbaar verbeterd! Ik kan haar salon iedereen aanbevelen.

Behandelingen met resultaat!

Zeer tevreden over Marloes. Al bij meerdere schoonheidssalons geweest, maar geen Marloes tegengekomen. Professioneel, fijne sfeer en luistert naar je wensen. Behandelingen worden daarop aangepast en met resultaat. Kortom een aanrader!

Huidverbetering

De behandelingen zijn altijd erg goed. Je voelt je op je gemak bij Marloes. Ze geeft ook goed advies en denkt met je mee. Mijn huid is al heel erg verbeterd. Zeer tevreden!

Verwen moment

Echt genoten van een heerlijke behandeling. Een verwen moment, even ontstressen. Ik kan het iedereen aanraden!

Enthousiasme

Met veel enthousiasme is Marloes haar eigen beautysalon gestart. Ze heeft het goed voor elkaar! Ik ben heel tevreden over haar fijne manier van werken. Ga zo door……

 

Vakvrouw

Bij Marloes kom je terecht bij een vakvrouw met veel ervaring en wacht je een uitstekende behandeling. Fijne producten en een prachtige salon!

Ik heb echt genoten

Mijn eerste Perfect Skin behandeling gehad en ik heb echt genoten! Met als eindresultaat een stralende, gladde en zeer zachte huid. Perfect Skin Treatment bij Marloes is een echte aanrader!!

Ik ben een zeer tevreden klant

Knap dat Marloes nu een eigen salon is gestart na zoveel jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Ik ben al in haar nieuwe salon geweest en het was weer gezellig en een hele fijne behandeling. Ik kan het iedereen aanraden. De salon is heel leuk en ze heeft het goed voor elkaar. Ik ben een zeer tevreden klant en kijk uit naar de volgende behandeling!

Heel veel passie!

Marloes heeft veel passie voor haar werk. Ze is vriendelijk, erg nauwkeurig en ben ontzettend blij met haar huidadvies!