Vindt je het lastig om make-up aan te brengen om je ogen mooier uit te laten komen? Heb je al veel make-up (foundation) gekocht in de winkel, maar eigenlijk gebruik je het niet, want het is toch niet de juiste kleur?

Het is mogelijk om bij mij een persoonlijk make-upadvies te krijgen. Ik kijk o.a. welk kleurtype je bent, zomer, winter, herfst of lentetype. Aan de hand hiervan komen we al een stap verder om de juiste kleuren te kiezen. Ook geef ik je tips en trucs hoe je de minerale Make-up van Mintenz mooi kunt aanbrengen.

Bepaal zelf de duur van het advies en geef gerust aan waar je advies in wilt krijgen. Kom je voor een gezichtsbehandeling in mijn salon en wil je even een foundation testen, dan is dit gratis!

Make-up producten ophalen gratis

  • 15 minuten advies € 17,50
  • 30 minuten advies € 32,50
  • 45 minuten advies € 47,50
  • 60 minuten advies € 60,00
  • 75 minuten advies € 72,50
  • 90 minuten advies € 82,50

Bij aanschaf van Mintenz make-up ontvang je korting op je make-upadvies!

Bijvoorbeeld: Je koopt voor €80,00 aan make-up producten. Hiervan krijg je de helft (€40,00) korting op de make-upadviesprijs.

Koop je voor €70,00 aan make-up producten en kies je voor 30 minuten aan advies (€32,50), dan krijg je €35,00 korting op de make-upadviesprijs en krijg je het advies dus gratis! Je betaald in dit geval alleen de make-up producten.

 

Verdien ook nog eens spaarpunten voor een gratis product:

Bij aanschaf van producten ontvang je bij elke €10,- 1 spaarpunt. Bij 35, 50, 75 of 100 punten ontvang je een gratis geselecteerd product!

Waarom Mintenz make-up?

Ik heb gekozen voor natuurlijke, minerale make-up, omdat dit o.a. mooi aansluit bij mijn huidverzorgingsmerk Piura.

Deze minerale make-up van Mintenz zijn pure mineralen, is hypoallergeen en het zorgt voor een betere huidconditie. De mineralen versmelten in je huid, hierdoor wordt je huid niet afgesloten en krijg je geen maskereffect. Het voelt luchtig aan en zorgt voor een prachtige, gezonde en egale teint! En niet te vergeten de schitterende kleurintensiteit van de oogschaduws. Verkrijgbaar in veel soorten matte en glanzende tinten om je ogen te laten spreken!

Lees hier meer over de producten die wij gebruiken.