Hallo, ik ben Marloes!

Per september 2021 is mijn nieuwe salon Beauty Studio Marloes geopend!

De schoonheidssalon in ’s-Gravenzande voor natuurlijke, ontspannende gezichtsbehandelingen, wenkbrauwstyling, visagie en meer!

De merken waar ik mee werk, Piura en DermaPrime heb ik gekozen vanwege hun natuurlijke producten. Steeds meer mensen reageren op synthetische stoffen, krijgen huidirritaties of allergieën en daarom besloot ik voor vegan te gaan. Producten uit de natuur, die veilig en huidvriendelijk zijn met als doel: huidverbetering!

Dat is ook wat ik zo mooi vind aan dit vak, het resultaat. Dat ik je kan helpen met een huidprobleem of wenkbrauwen die niet naar je zin zijn en dat je met het gewenste resultaat blij en tevreden de deur uitgaat! Daarom staat persoonlijke aandacht, het juiste huidadvies, kwaliteit en resultaat bij mij voorop!

Je kunt kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen, maar ook uit pedicure, ontharen, verven van wimpers/wenkbrauwen, massage, visagie, bruidsarrangementen etc. Om het helemaal compleet te maken is het mogelijk om behandelingen met elkaar te combineren. Kies b.v. voor een heerlijke rugmassage i.c.m. een gezichtsbehandeling, of een uitgebreide voetbehandeling i.c.m. gezichtsbehandeling.

Ook geef ik advies welke producten geschikt zijn voor thuis gebruik, om zo je huid extra te verwennen voor een optimaal resultaat, want huidverbetering ga je pas echt goed zien als je thuis de producten in gaat zetten!

Neem gerust een kijkje op mijn website voor informatie of neem contact met mij op voor een persoonlijk advies.

Time to relax

Door mijn creativiteit, nauwkeurigheid, kennis en passie in dit vakgebied haal ik het mooie in je naar voren op een natuurlijke manier!