Hallo, ik ben Marloes!

 

Per september 2021 is mijn nieuwe salon Beauty Studio Marloes geopend!

De schoonheidssalon in ’s-Gravenzande voor natuurlijke, ontspannende gezichtsbehandelingen, wenkbrauwstyling, visagie en meer!

Het merk Piura heb ik gekozen vanwege de natuurlijke producten. Steeds meer mensen reageren op synthetische stoffen, krijgen huidirritaties of allergieën en daarom besloot ik voor vegan te gaan. Producten uit de natuur, die veilig en huidvriendelijk zijn met als doel: huidverbetering!

Dat is ook wat ik zo mooi vind aan dit vak, het resultaat. Dat ik je kan helpen met een huidprobleem of wenkbrauwen die niet naar je zin zijn en dat je met het gewenste resultaat blij en tevreden de deur uitgaat! Persoonlijke aandacht, het juiste huidadvies, kwaliteit en resultaat staan bij mij voorop!

Met regelmaat volg ik trainingen om mijzelf te blijven ontwikkelen en om nieuwe behandelingen aan te kunnen bieden!

Ook geef ik advies welke producten geschikt zijn voor thuis gebruik, om zo je huid extra te verwennen voor een optimaal en langdurig resultaat, want huidverbetering ga je pas echt goed zien als je dagelijks de door mij geadviseerde huidverzorging gaat gebruiken!

Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste ben ik getrouwd en trotse moeder van Liam en Elise.

 

Neem gerust een kijkje op mijn website voor informatie of neem contact met mij op voor een persoonlijk advies.

Time to relax

Door mijn creativiteit, nauwkeurigheid, kennis en passie in dit vakgebied haal ik het mooie in je naar voren op een natuurlijke manier!