Is je huid vlekkerig of heb je last van een vale huid?

Dan is de Brightening & Anti-aging Treatment iets voor jou. In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een vitamine C ampul en een brightening peel off masker. Dit ultieme anti-aging masker bevat o.a. een kruidenwerkstofcomplex Biowhite wat een remmende werking heeft op pigmentatiestoornissen zoals hyperpigmentatie. (pigmentvlekken)

  • Huidverhelderend
  • Intensieve hydratatie
  • Anti-aging

 

Last van fijne lijntjes of rimpels?

DermaPrime anti-aging Treatment

Beauty Without Surgery

Luxe anti-aging behandeling op basis van Hexapeptides. Hexapeptide is een nieuwe generatie anti rimpel werkstof. Het vermindert de contracties van de spieren zonder ze te verlammen en zonder toxisch effect. Het is natuurlijk en irriteert de huid niet. Om het effect van deze behandeling te blijven behouden adviseer ik een bijbehorende beauty box voor thuisgebruik van de Beauty Without Surgery lijn.

 

 

Behandeling Prijs
Brightening & Anti-aging Treatment (60 min.)

*relaxation intro *reiniging *peeling *vit c ampul *peel off mask *nek, schouder of hoofdmassage tijdens masker * afsluitende verzorging

(kort onzuiverheden verwijderen + weinig epileren wenkbrauwen is inbegrepen)

€ 69,50
DermaPrime anti-aging Treatment (75 min.)

*welcome senses *reiniging *peeling *ampul *massage *peel off anti-aging masker * afsluitende anti-aging verzorging *wake-up senses

€ 79,50
Wil je een uitgebreide gezicht, nek en schouder massage bij de Brightening & Anti-aging behandeling? Boek dan 15 minuten extra (€10,00)