Behandelingen met natuurlijke huidverzorging voor ontspanning, herstel en huidverbetering!

 

In mijn salon kan je terecht voor diversen gezichtsbehandelingen.

* Startup Treatment

* Beautiful Treatments

* Huidverbetering Treatments

* Huidverbetering kuur Treatments

* Acne Treatment

 

Kom je voor het eerst in mijn salon? Kies dan voor de Startup Treatment inclusief intake & huidanalyse.

De ontspannende en verzorgende Beautiful Treatments geven al een zeer goede verbetering aan de huid, zeker i.c.m. thuisverzorging, maar wil je nog een stapje verder, kies dan voor 1 van de Huidverbetering Treatments of kuurbehandelingen. Een kuur wil zeggen een aantal behandelingen achter elkaar volgend binnen een korte periode. Dit zorgt voor een optimaal en langdurig resultaat!

Het is mogelijk om behandelingen te combineren en om je behandeling uit te breiden met deelbehandelingen (waxen/verven) of extra’s. (massage, oogmasker etc.)

Combineer b.v. een heerlijke rugmassage met een gezichtsbehandeling of kies uit een extra massage bij je gezichtsbehandeling.

Op deelbehandelingen, rugmassage en pedicure i.c.m. een gezichtsbehandeling ontvang je korting. Deze korting is al verrekend bij het boeken.

 

Productadvies

Ook geef ik advies welke producten geschikt zijn voor thuis gebruik, om zo je huid extra te verwennen voor een optimaal resultaat, want huidverbetering ga je pas echt goed zien als je thuis de producten in gaat zetten.

Gun jezelf ontspanning en geef je huid wat het verdiend!

Beautiful Treatments

Beautiful Treatments

Huidverbetering Treatments

Huidverbetering Treatments

Huidverbetering Kuur Treatments

Huidverbetering Kuur Treatments

Acne Treatment

Acne